За нас
Продукти
Каталог
Доставчици
ISO
Контакти
Обратна връзка
Начало


За нас

НАШАТА ИСТОРИЯ…

   Вече от 12 години присъстваме на лагерния пазар. За това време сме създали контакти с много български и чуждестранни фирми и предприятия в областта на машиностроенето, металургията, енергетиката, минната индустрия, циментопроизводството, транспорта, леката промишленост и т.н.

   С годините осъзнахме факта, че за да сме конкурентноспособни, трябва да предложим многообразие от лагери на достъпни цени с изключително качество. Ето защо избрахме да работим с KG International FZCO като перфектния производител на лагери за нашите пазари.

KG International FZCO…

   KG Intenational FZCO е бързоразвиваща се и многообещаваща американска компания, която предлага богата номенклатура от лагери. До момента KG International FZCO разполага със 7 завода. Огромната складовата база на компанията е разположена в свободната безмитна зона Дубай. KG има над 100 дистрибутори по цял свят и годищен оборот над четвърт милиард щатски долара.
   Собственик и главен менъджер на компанията е г-н Кедар Гупта, който е посветил живота си на лагерния бизнес. В лагерните среди той е известен като “Богът на лагерите”.

РАЗВИТИЕ…

   Днес, благодарение на неуморната ни работа и решителността ни да успеем, сме изключителен дистрибутор на марката KG не само за България, но също за цяла Източна Европа (Сърбия, Черна Гора, Македония, Хърватска, Словения, Босна, Херцеговина и Косово). Имаме наши представителства в много български градове както и офиси в Белград и Загреб.

   Поради специфичните изисквания към машините, в процеса на работа се изисква използваните лагери да бъдат произведени в страна с висок стандарт. Ето защо през последните 5 години фирма ТАНИТА вече предлага лагери с марката NACHI, произведени в Япония, на която марка сме изключителен представител за България и Източна Европа.

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ...

   KG лагерите са специално разработени с цел да отговорят на нуждите на лагерния пазар на световно ниво. Доказателство за качеството на системата е сертификата ISO 9001:2000 на фирмата.

   Вече имаме опит в разработката на нови модели лагери марка KG за нуждите на специфични пазари по мостри на наши клиенти.

   Дългогодишни наши клиенти казват: “Ако при Вас не открием този труден и специфичен лагер, едва ли бихме го открили другаде.” Удоволствието е наше, когато те си тръгват с благодарност за разрешения проблем.

   Уверени сме, че ние не само ще изпълним, но и ще надминем вашите очаквания.

Управител:
/Ст.Стойчева/







www.tanita-t.com © 2024 Танита-Т ООД. Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн